2011. május 29., vasárnap

Krúdy Gyula: Regények és nagyobb elbeszélések - Jelenlegi ára: 2 510 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Regények és nagyobb elbeszélések 7. A könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Az 1918-1919-es évek nem csupán az ország, de Krúdy magánéletében is jelentős korszakhatár, melyet viharos fordulatok jeleznek. Az országot a forradalmak, az írót a szerelem vihara rengeti meg, amikor beleszeret a nálánál több mint húsz évvel fiatalabb Rózsa Zsuzsikába, kinek édesanyjával, akkori szállásadója, a Royal Szálló igazgatójának feleségével már amúgy is botrányszagú viszonyt folytatott. Ebből a korszakból származnak az író összegyűjtött műveit közreadó sorozat újabb kötetében olvasható kisregények, közülük Az útitárs (egyik legjobb írása) főhősét zsenge menyasszonyáról, Zsuzsikáról mintázta. A Napraforgó szintén legjobb művei közé tartozik, benne a fővárosi és nyírségi miliőt idézi meg. A kötetben szerepel még az Aranykéz utcai szép napok romantikáját idéző Pesti nőrabló mindkét ismert szövegváltozata, valamint a gyermekáldásról szóló két kispróza, a Csillag, aki jár, illetve (függelékben) a hasonló című, korábban szerkesztői tévedésből az előbbi történet mellé sorolt A csillag, aki jár, valamint a Kleofásné kakasa, mely egy asszony önvallomása. A szerkesztői jegyzetekkel, nevek és ritka kifejezések magyarázataival záródó kötet a Krúdy-életmű jelentős korszakát prezentálja, érdemes széles körben ajánlani. ISBN: 978-80-8101-039-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 510 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 22:55
. Krúdy Gyula: Regények és nagyobb elbeszélések - Jelenlegi ára: 2 510 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése